Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Εγγραφές στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και στο Μουσικό Γυμνάσιο

Δευτέρα 8 Μαϊου 2023, πρωί

Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο:

 Από τις 2 έως τις 31 Μαΐου 2023 βρίσκεται σε εξέλιξη   η  υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για την επιλογή υποψηφίων μαθητών της Α΄ Γυμνασίου στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας

Για την  εισαγωγή των μαθητών στα Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο για το σχολικό έτος 2023-2024, οι γονείς-κηδεμόνες των υποψηφίων υποβάλλουν  αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις στο e-mail του σχολείου (gymkallarg@sch.gr) ή με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο/μέσο, μαζί με τις φωτοτυπίες των ταυτοτήτων των γονέων/κηδεμόνων καθώς και φωτοτυπία ενός λογαριασμού κοινής ωφελείας.

Εναλλακτικά υποβάλλουν την αίτηση μέσω φόρμας  google https://forms.gle/UwNSuebbBHPSEtLE6 και καταθέτουν μέχρι τις εξετάσεις τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. 

Στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας πρόκειται να  λειτουργήσουν 2 τμήματα γενικής παιδείας με   τρεις κατευθύνσεις: α) Εικαστικών Τεχνών β) Θεάτρου-Κινηματογράφου γ) Χορού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

Στα τηλέφωνα: 2751089283 (σχολείο),
6945522633 (Γιαννακούλης Γιώργος, διευθυντής  του σχολείου)

Στην ιστοσελίδα: https://gym-kall.arg.sch.gr

Email σχολείου:   gymkallarg@sch.gr


Μουσικό Γυμνάσιο:




Στην Α ́ τάξη των Μουσικών Γυμνασίων εγγράφονται μαθητές/-τριες απόφοιτοι Δημοτικών Σχολείων, εφόσον επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών/-τριών  που θα φοιτήσουν στην Α ́ τάξη των Μουσικών Γυμνασίων.
Για την εισαγωγή μαθητών/-τριών στα Μουσικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-2023, οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών από τις 3 Μαΐου έως τις 31 Μαΐου 2022 και ώρα 14:00 υποβάλλουν από κοινού ηλεκτρονικά ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο Μουσικό Σχολείο της περιοχής όπου κατοικεί ο/η< υποψήφιος/α.

Περισσότερες πληροφορίες:





Μέχρι την άλλη φορά
να είστε καλά, παιδιά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου